Csipkebogyópor

Tudtad, hogy a csipkebogyó, népies neve „ebrózsa”? Nem véletlen. 
Magas (akár 5000 mg/100g) C vitamintartalmáról ismert gyógynövényünk. A természetes C vitamint a kutyád szervezete sokkal jobban tudja hasznosítani  mint a szintetikusan előállított aszkorbinsavat. 
A kutya szervezete ugyan képes C-vitamin előállítására, de ettől függetlenül egy kis extra C vitamin mindig jól jön a szervezetnek. Ráadásul nem csak C-vitamin tartalma miatt hasznos. Legalább ilyen fontos, hogy emellett A, B, E, K vitamint, folsavat, flavonokat, értékes másodlagos növényi anyagokat tartalmaz.

Igen értékes antioxidáns. Megakadályozza a szabad gyökök kialakulását, fizikai és pszichológiai  stresszhelyzetekben támogatja az immunrendszert. 
Az egyik legáltalánosabban bevethető kiegészítő, nemcsak nyers étrend esetén hasznos.
Húgyuti problémák, vesebetegség, az immunrendszer gyengesége, szőr és bőrproblémák, ízületi megbetegedések kapcsán is remekül alkalmazható kiegészítő, amely ráadásul szerencsére nem is drága. Gyógyszerkönyvi minőségben forgalmazzuk – azaz ellenőrzött a minősége, hatóanyag tartalma, és teljesen biztonságos.

A csipkebogyó vadon terem. Olyan általános kiegészítő, amit érdemes a mindennapi táplálásba beépíteni. A Farkaskonyha az ár-érték arányt szem előtt tartva ellenőrzött minőségű, káros anyagok, peszticidek tekintetében is szigorúan bevizsgált csipkebogyópor forgalmazása mellett döntött.

Ha Te magad szedsz kedvenced számára csipkebogyót, figyelj arra, hogy ne forgalmas utak mentén szedd, hanem erdőkben, a természet lágy ölén, messze a városok zajától és káros anyagaitól.  (hiszen te nem tudod bevizsgálni, hogy mennyi káros anyagot tartalmaz).
 

{phocamaps view=map|id=1}