• Kapcsolat

    Webáruház-Projektmanager/Marketing specialista

    1990.11.05-én születtem Vásárosnaményban. Kisgyermekkorom óta vonzott az állatok világa, érdeklődésem középpontjában főként a kutyák és farkasok álltak. Környezetmérnökként végeztem a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, ám a marketing és webkereskedelem iránti érdeklődésem már az egyetemi évek alatt teret nyert. Autodidakta módon sajátítottam el a szakma csínját bínját, a nagybetűs életben pedig már ebbe az irányba orientálódtam. Mielőtt letelepedtem volna Nyíregyházán, körbejártam az országot, és több munkaterületen is kipróbáltam magam. 

    2017 óta dolgozom a Barzó Állatgyógyászati Centrumnál, ahol fő feladatom a webáruház teljes körű vezetése, és a marketingstratégia kialakítása. Szabadidőmben kutyatenyésztéssel és kutyás sportokkal foglalkozom, akitáim a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület aktív mantrailinges mentőkutyái, ezenkívül hétvégente rengeteget kirándulunk és bikejöringezünk.

    +36 30 785 1734   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.