Tisztelt Ügyfeleink!

Ha szeretnék elkerülni a hoszabb várakozási időt a kedvenceikkel, akkor KÉRJENEK IDŐPONTOT a vizsgálatokra, oltásokra, műtétekre, egyéb szolgáltatásainkra.

Az alábbi telefonszámokon egyeztethetnek az Önök számára megfelelő indőpontot:

06-30-694-2225 illetve 06-42-512-215

 Sürgősségi ellátást igénylő állatokat természetesen a jövőben is soron kívül fogadunk!


Farkaskonyha Izület Pro

Farkaskonyha Izület Pro

Aki már járt nálunk a Pet Shopban vagy a Patikánkban, az tudja, hogy különböző egészségügyi problémákra természetes anyagokból álló készítményeket is szoktunk javasolni megoldásként.

tovább

A Farkaskonyha termékei az egészséges és természetes kisállat táplálást szolgálják. Tartósítószer, színezék, ízfokozók, állati melléktermék nélkül.

A bevizsgált, minőségi tanúsítvánnyal rendelkező termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Gyógynövényeik gyógyszerkönyvi minőségűek. Hatóanyag tartalom tekintetében bevizsgált összetevőkből áll. Minden egyes termék szigorú minőségellenőrzésen megy át, étrend-kiegészítőik legnagyobb része humán fogyasztásra szánt alapanyagból készül.

Szeretnénk kicsit jobban megismertetni ezeket az étrend-kiegészítőket Önökkel/Veletek.

ÍZÜLETVÉDELEM:

Joint Aid komplex, Új-Zélandi zöldkagylópor, Hidrolizált kollagén, MSM, Csipkebogyópor, Sprint-R

JOINT AID KOMPLEX

Nemcsak 12 aktív összetevője, hanem egyedülálló, a Joint Aid által kifejlesztett Oatinol® vivőrendszere miatt is különleges kiegészítő.  Az Oatinol® segít megőrizni a bélsejtek, a bélfal épségét, valamint támogatják a tápanyagok, vitaminok és nyomelemek felszívódását.

A 12 aktív összetevő:

Kondroitin - alapvető fontosságú a porcok rugalmasságának megőrzéséhez és a természetes regenerációs folyamatokhoz a szervezetben. Támogatja a helyes enzimatikus folyamatokat és a vízmegtartó képességet.

Kollagén mátrix - A kollagén nagy szakítószilárdsággal bír, keménységet és egyben rugalmasságot  biztosít a szöveteknek A csontok, inak, izmok és porcok esszenciális szerkezeti építője .

Kurkumin - a kurkuma fűszernövény aktív összetevője.  Erős, természetes antioxidáns, amely segíti a szervezet alapvető gyulladáscsökkentő folyamatait.

Glükozamin -  biztosítja a porcok struktúráját és ütéselnyelő tulajdonságait. Alapvető fontosságú a porcok regenerációjához, és szerepe van az inak, a bőr, a csontok és a szalagok formálásában is.

Glutamin - A glutamin egy kondicionálisan esszenciális aminosav, amely támogatja a gyógyulási folyamatokat.

 

Kendermagolajból nyert Omega 3 zsírsavak -  Ez az egyedi kombináció lehetővé teszi az állat számára más esszenciális Omega 3 zsírsavak, az EPA és DHA termelését, amelyek általában csak a halolajokban találhatóak meg, és alapvető szerepük van a szervezet természetes gyulladáscsökkentő folyamatainak fenntartásában.

MSM (metil-szulfonil metán) - Az MSM természetes kénforrás, amely segíti a kötődést más molekulákkal, így fenntartja a kötőszövetek szilárdságát és épségét. Mindemellett fontos szerepe van a kollagén termelésében.

C-vitamin - elengedhetetlen a kollagén termeléséhez, amely az emlősök szervezetében a kötőszövetek vázát képezi.  Közvetlen hatással van a szövetek növekedésére, fejlődésére, illetve azok sérülést követő regenerálódására, így elengedhetetlen a gyógyuláshoz. az immunrendszer fontos támogatója.

Galaktolipidek, Antioxidánsok, Béta-glükánok, Foszfolipidek

 

ÚJ-ZÉLANDI ZÖLDKAGYLÓPOR

Új-Zéland déli részéről, Marlborough Sounds-ról származik. A fagyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes készítmény. Magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG), valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék.

Fejlődésben lévő kölyökkutyák ízületeinek védelmére, valamint idős, illetve ízületi problémákkal küzdő kutyák étrendjében nagyon fontos kiegészítő.

A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az ízületi porcok megfelelő tápanyagellátását, valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az ízületekben lévő szinoviális folyadék képződését is.

CSIPKEBOGYÓPOR

A csipkebogyó, népies nevén „ebrózsa” – magas (akár 5000 mg/100g) C vitamintartalmáról ismert gyógynövényünk, mely emellett A, B, E, K vitamint, folsavat, flavonokat tartalmaz. A vadon termő csipkebogyópor remek általános immunerősítő. Támogatja a szervezetet többek között ízületi fájdalmak, gyulladásos folyamatok, húgyúti gyulladás esetén.

A csipkebogyópor szárított formában is kivételesen sok C vitamint tartalmaz, amelyről közismert, hogy értékes antioxidáns.

Megakadályozza a szabad gyökök kialakulását, fizikai és pszichológiai stresszhelyzetekben támogatja az immunrendszert.   A természetes C vitamint   a szervezet sokkal jobban tudja hasznosítani mint a   szintetikusan  előállított aszkorbinsavat.

A Farkaskonyha termékei megtalálhatóak a Pet Shopunkban. Kollégáink szívesen segítenek a megfelelő készítmény kiválasztásában.

Nyíregyháza, Barzó utca 1. Szeretettel várunk!