Kutyakötelesség- Útmutató a felelős kutyatartásról

Töltsd le a Kutyakötelesség - Útmutató a felelős kutyatartás jogszabályi előírásaihoz című kisfüzetet az alábbi képre kattintva!

A kiadvány tartalmazza a kutyatartással kapcsolatos előírásokat, a nem megfelelő kutyatartás szankcióit és egyéb formanyomtatványokat! Minden kutyatartónak ajánljuk!

Letöltés

 

tovább

Támogasson minket szavazatával!

Támogasson minket szavazatával!

2017-ben is indultunk a Kedvencek Állatorvosa Díjért!

Kérem támogasson minket szavazatával és nyerjen egy SJCAM SJ6 LEGEND akciókamerát!

Nyereményjáték időtartama: 2017. szeptember 1-október 31-ig

Szavazás menete:

Kattintson az alábbi linkre:

http://www.felelosallattartas.hu/tippek-es-megelozes/felelos-allattartas-program/kedvencek-allatorvosa-dij/

Regisztráljon, és válassza ki a második oldalon Dr. Bulyáki László nevét. Töltse ki a kérdőívet, majd küldje be szavazatát az Elküldöm gombbal!

Köszönjük!

tovább

MÉHÉSZEK FIGYELEM

MÉHÉSZEK FIGYELEM

Checkmite+ akció!

Állatpatikánkban a Checkmite+1,360 g/ impregnált csík közeli lejárat miatt (2018.07.31.)  kedvezményes áron megvásárolható. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Eredeti ár: 6900 Ft

Kedvezményes ár: 5750 Ft

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszámunk: 06 42 456 149, 30 378 6003​

 

tovább

Őzhúskocka

Őzhúskocka

Heti Farkaskonyha termékünk ezúttal egy jutalomfalat.
Szárított  őz húskockák
, amelyek a kíméletes, alacsony hőmérsékleten történő szárításnak köszönhetően jól megtartja vitamin és ásványi anyag tartalmát. Támogatja a természetes emésztési folyamatot, jó minőségű fehérjét, rostokat tartalmaz.

tovább

Kedvencek Állatorvosa

Kedvencek Állatorvosa

Kedvencek Állatorvosa szavazás!

Kérünk Benneteket, töltsétek ki a tesztet, hogy idén is az általatok legjobbra értékelt orvos érdemelje ki a Kedvencek Állatorvosa díjat!
Gazdik és kedvenc állatorvosaik együtt nyerhetnek!

tovább

Csipkebogyópor

Csipkebogyópor

Az, hogy kedvencednek milyen, és mennyi kiegészítőre van szüksége, nagyban függ kutyád korától, aktivitásától, napi terhelésétől (kedvenc -e vagy munkakutya), egészségügyi állapotától (vannak -e érzékenységei, esetlegesen fennálló betegségei, amelyeknek kezelését kiegészítheted magas vitamin és ásványi anyag tartalmú, természetes kiegészítő eledelekkel, gyógynövényekkel, algákkal.

tovább

Sprint-R

Sprint-R

Heti Farkaskonyha táplálék-kiegészítő ajánlatunk:
Sprint-R: Az egymással szinergiában lévő gyógynövények megfelelő arányú keveréke, segít karbantartani a kutyád mobilitását minden életkorban.  

tovább

Pocak-Mix

Pocak-Mix

Sokakban él a tévhit, hogy mióta szocializáltuk és magunk mellé vettük hű társnak őket, tenyésztettük/túltenyésztettük, ezzel egyidejűleg a táplálkozásuk is változott. A tény az, hogy ezt mi – gazdik - változtattuk a magunk kényelmi igényei szerint – az állat hátrányára.

tovább