Július 29 - Augusztus 2 - Állatorvosi ellátás szünetel

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019.07.29-től (Hétfő) 2019.08.02-ig (Péntek) az állatorvosi ellátás szünetel.
Ezen idő alatt Pet-Shopunk és a Patika zavartalanul működik.

2019.08.05-től (Hétfőtől) a megszokott rendben folytatjuk munkánkat.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Barzó Állatgyógyászati Centrum csapata

tovább

Május 16 - 17

Május 16 - 17

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy

2019.05.16-án (Csütörtökön) és 2019.05.17-én (Pénteken) az állatorvosi ellátás szünetel. Ezen idő alatt Pet-Shop-unk és a Patika zavartalanul működik.
2019.05.20-tól (hétfőtől) a megszokott rendben folytatjuk munkánkat.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

A Barzó Állatgyógyászati Centrum csapata

tovább

Farkaskonyha Izület Pro

Farkaskonyha Izület Pro

Aki már járt nálunk a Pet Shopban vagy a Patikánkban, az tudja, hogy különböző egészségügyi problémákra természetes anyagokból álló készítményeket is szoktunk javasolni megoldásként.

tovább

Kedves Ügyfeleink!

Kedves Ügyfeleink!

Kedves Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018.05.21-én Pünkösd hétfőn a Barzó Állatgyógyászati Centrum ZÁRVA tart.

tovább

Farkaskonyha Fagyasztott BARf menüvel bővült a kínálatunk

Farkaskonyha Fagyasztott BARf menüvel bővült a kínálatunk

Már Pet-Shopunkban is elérhetőek a Farkaskonyha BARF fagyasztott hús menüi!

BARF-oznál, de eddig nem tudtad beszerezni az alapanyagokat? Vagy az arányok okoztak problémát? Komplett BARF menüink megkönnyítik a dolgod! Nincs több csomagolás, darabolás, méregetés, konyha takarítás! 
Rénszarvas hús és lazacgolyók a Mushtól, húsok, belsőségek, csontos húsok, zöld pacal darálva és kiporciózva, egyenesen Németországból!

Egyszerűen BARF!

Ha segítségre van szükséged BARF étrended összeállításához, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre!

tovább

Közeledik a Karácsony! Figyeljünk Kedvencünkre!

Közeledik a Karácsony! Figyeljünk Kedvencünkre!

Közeledik a Karácsony, a szeretet és az ajándékozás ünnepe. Ám kedvencünk számára ez nem csak a hatalmas hempergésekről szól a hóban, illetve a szebbnél szebb ajándékokról, hanem rengeteg veszélyt is tartogat, melyre nekünk, gazdiknak kell tudatosan odafigyelni.

Az ünnepi hangulatban előkerülnek a csokoládék, melyek kutyáink számára rendkívül veszélyesek lehetnek. A finom csokiban található teobromin és koffein remegést, hiperaktivitást, fegyorsult érverést, hányást és hasmenést okozhat. A legveszélyesebb az étcsokoládé, néhány tábla elfogyasztása egy kis testű kutyus halálához is vezethet!

Oda kell figyelnünk a mazsola tartalmú ételekre, mely kutyákban és macskákban egyaránt veseelégtelenséghez vezethet. A lenyeléstől számítva néhány órán belül nyálzás, hányás, hasmenés, levertség, izomremegés, fokozott vízfogyasztás jelentkezik.

Karácsonyi ételeink közül problémát okozhatnak még a zsíros, sós ételek, melyeket négylábú családtagunk ugyan jóízűen elfogyaszt, sajnos gyomorrontáshoz vezethet.

Nagyon figyeljünk, hogy kedvencünk ne jusson hozzá ezekhez az ételekhez!

Az élelmiszereken kívül veszélyforrásnak tekinthetjük magát a karácsonyfát. A díszek összeroppantva szilánkosra törnek és sérüléseket okoznak a szájüregben, a bélben vagy éppenséggel a bőrön. A karácsonyfaégőhöz használt drótok elrágásának áramütés, égési sérülés lesz a vége. A népszerű szaloncukrok alufólia borítása nem emészthető, így lenyelése bélelzáródást okoz, a szaloncukrokat felfüggesztő fém drótok pedig szintén súlyos problémákhoz vezethetnek.

Nem feltétlenül a Karácsonyhoz köthető veszélyforrás még a téli időszakban a fagyálló folyadék, amely etilén-glikol tartalma révén halálos lehet.

Az utakon használt só bőrgyulladást válthat ki kutyánk talppárnáink, javasoljuk hogy séta előtt használjon mancskrémet vagy kutyazoknit. A séta befejeztével mindig mossuk meg a lábait!

Ha ezekre a veszélyekre odafigyelünk, békés és boldog Karácsonyt tölthetünk el kedvenceink társaságában!

tovább

Kutyakötelesség- Útmutató a felelős kutyatartásról

Töltsd le a Kutyakötelesség - Útmutató a felelős kutyatartás jogszabályi előírásaihoz című kisfüzetet az alábbi képre kattintva!

A kiadvány tartalmazza a kutyatartással kapcsolatos előírásokat, a nem megfelelő kutyatartás szankcióit és egyéb formanyomtatványokat! Minden kutyatartónak ajánljuk!

Letöltés

 

tovább