• Kapcsolat

    1979.05.16-án láttam meg a napvilágot Mátészalkán. Már általános iskolás koromban különös vonzalmat éreztem az állatok iránt, ezért úgy döntöttem, hogy állatorvos leszek. Középiskolai tanulmányaimat a mátészalkai Esze Tamás Gimnázium biológia-kémia tagozatának padjaiban töltöttem. Állatorvosi diplomámat 2004 tavaszán tarthattam kezemben, majd szeptember 1-jén kezdtem dolgozni a nyíregyházi Állatkórház Kft. csapatában. Kisállatok, a gazdasági haszonállatok,  az egzotikus állatok gyógyítását és labordiagnosztikai feladatokat végeztem, mellette kábítószer felelős, valamint nagykereskedelmi minőségbiztosítási felelős voltam.

    2007 tavaszán belekóstoltam a körzeti és jogosult állatorvosi életbe Tiszavasvári és környékén. Tiszavasváriban nyitottam állatorvosi rendelőt és állatgyógyászati patikát, elláttam szarvasmarha telepeket, juhászatokat és egy libatelepet. 2008.10.01-től a Nyírvet-háza Kft. alapító tagja, ügyvezetője és a cég által működtetett Barzó Állatgyógyászati Centrum állatorvosa vagyok.

    Kikapcsolódásként szívesen sportolok, búvárkodok, wakeboard-ozok, fényképezek.

     +36 30 841 61 51 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.